Andmebaasi uuendused

NutriData andmebaasi versioon 6, juuni 2014.

Andmebaasis uuendati täiendavalt 95 toidu andmed.

6. versiooni uuendused  

NutriData andmebaasi versioon 5, juuni 2013

Andmebaasis uuendati täiendavalt 171 toidu andmed.

5. versiooni uuendused  

NutriData andmebaasi versioon 4, mai 2012

Andmebaasis uuendati täiendavalt 191 toidu andmed ning alustati ka parima koolisöökla võistluse finaalretseptide lisamisega. Retseptid tunneb andmebaasis ära sõnalühendi PKS järgi retseptinime lõpus. Hetkel on andmebaasi sisestatud ainult 2011. aasta võistluse finaalretseptid.

4. versiooni uuendused

NutriData andmebaasi versioon 3, mai 2011

Andmebaasis uuendati täiendavalt 279 toidu andmed ja alustati soola ekvivalendi väärtuste lisamisega. 2010. aasta lõpus läbi viidud analüüside andmed Eesti päritolu saia, kama, keefiri, kohupiima, sealiha ja räime toitainelise koostise kohta on samuti lisatud andmebaasi uude versiooni.

3. versiooni uuendused

NutriData andmebaasi versioon 2, aprill 2010

Andmebaasis uuendati 424 toidu andmed ja alustati galaktoosi, transrasvhapete, vitamiin A (RE), vitamiin D3, vitamiin K ja trüptofaani väärtuste lisamisega. 2008. aastal viidi läbi esimene analüütiline projekt Eesti põhitoitude koostise määramiseks, mille tulemusena lisati keskmised andmed Eesti rukkileiva, piima ja hapukoore kohta

NutriData andmebaasi versioon 1

Tervise Arengu Instituudi loodud tõenduspõhine toidu koostise andmebaas sai alguse 1990ndate alguses Soome Terviseinstituudist hangitud Micronutrica menüüde analüüsimise programmist. Aastate vältel täiendati Micronutrica algset andmebaasi kohalike toitude andmetega.